Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako vždy, když se do toho vloží stát, je víc problémů než užitku. Jde o tzv. nepeněžní redistribuci.

0 0
možnosti
Foto

Nevíte náhodou, kdo vymyslel to příšerné heslo "Jídlo není odpad"?

Do sbírek putuje jídlo přímo z obchodů, kde je cíleně zakupováno za účelem sbírky, heslo však evokuje, že se sbírá odpad, který je prodáván právě v těch obchodech, což není pravda.

Neznám nikoho, kdo by jídlo považoval za odpad. No a zkažené jídlo už jídlem není - a není vhodné ho někomu darovat (protože JE to odpad, dokonce zdraví nebezpečný).

0 0
možnosti
Foto

heslo nevím kdo vymyslel, já chodím jako dobrovolník na sbírky již několik let, ale řekla bych jiné vysvětlení,proč jídlo není odpad, všeobecně se jídlem velice plýtvá, 30% nakoupených potravin se v domácnostech vyhazuje..no a u sbírky jde právě o to, že lidé nakoupí potraviny potřebným, kteří na ně kolikrát nemají a 100% jimi neplýtvají ..takže pro tyto rodiny, sociálně slabé, s dětmi , v dětských domovech, nemocných seniorech jídlo odpad rozhodně není :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 324x
jednatelka a zakladatelka - dobrmani v nouzi..,                           baví mě práce s dětmi, se psy a miluji vlky...,                       amatérský :-) externí fotograf pro kohokoliv a čehokoliv :-) 

http://janaariel.rajce.idnes.cz/